ShareThis

09 червня, 2016

Heavenwood - The Tarot Of The Bohemians (2016), Dark Metal

Ну, от надіявся, що врешті перерветься серія чисельних розчарувань, коли послухаю свіжачок від легендарних португальських мелодік хеві думстерів Heavenwood. Адже досі в пам'яті моїй їх славетний альбум 1998 року "Swallow". Однак підвели і ці гранди, розчинилися в якійсь несуразній трясовині. Понад годину нудятини записали, втратили свій шарм і обличчя. Тепер звучать, як якийсь не дуже вдалий клон Paradise Lost. Що ж це коїться таке, коли вже щось вартісне з'явиться на музгоризонті?! посилання/download


тізерок

2 коментарі :

  1. Щось ти, Дімон, запіздав із рецензією -- альбом вийшов у лютому!

    THE TAROT OF THE BOHEMIANS / HEAVENWOOD
    Оцінка «МУ»: @@@
    Есенція: облиште карти, сядьте за фортепіано.
    Ну, що ж… Нині, порівняно з часом моєї юності, португальці суперово додали в професіоналізмі — суто технічному. Тож тепер у них «по-дорослому»: бластбіти, розріджені рифи, всеохопна фонічна «стіна». На жаль, оте «дж-дж-дж» ледь не всуціль підім’яло основний «козир» — мелос. Якби не обкладинка, я б і не впізнав «Райський Ліс».

    ВідповістиВидалити
  2. Та щось не встигаю вже йти в ногу з часом. Старію. Накопилося вже зо три десятки альбумів з початку року, до яких ніяк не підберуться вуха. Поволі буду опрацьовувати.

    ВідповістиВидалити